Matrixian Map

Waarom Matrixian Map?

De exponentiële toename van data zorgt ervoor dat er steeds meer mogelijk wordt en nieuwe kansen kunnen worden benut. Voor veel mensen is data echter een abstract gegeven. Het is daarom een enorme verrijking om gebruik te maken van Matrixian Map, ofwel een interactieve kaart die een grote hoeveelheid data ontsluit in één figuur. Het helpt perfect bij het begrijpelijk maken van complexe analyses, het inzien van nieuwe kansen en het nemen van datagestuurde beslissingen.

Datavisualisatie op maat

Met onze grote hoeveelheid consument-, vastgoed-, mobiliteits- en logistieke data in huis kunnen wij zeer omvangrijke kaarten ontwerpen. Of het nu gaat om een kaart die uw (potentiële) klanten laat zien, aantoont op welke daken er zonnepanelen kunnen worden geplaatst of aanduidt wanneer winkelgebieden bevoorraad kunnen worden, met onze kennis over onder meer huishoudens, bedrijven en objecten is vrijwel alles mogelijk!  

Matrixian Map

Via Matrixian Map leveren wij op maat gemaakte interactieve kaarten die naadloos aansluiten op een specifieke wens van de afnemer!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.