Mobiliteitskaart

Waarom de Mobiliteitskaart?

Verstedelijking zorgt ervoor dat verkeersstromen steeds dichter worden. Het is daarom van belang dat u als wegbeheerder of overheidsinstantie de mobiliteit veiligstelt en onder controle houdt. Dit kan alleen door optimaal gebruik te maken van de beschikbare wegcapaciteit en wegverkeer de meest efficiënte manier van reizen te bieden. De Mobiliteitskaart is een interactieve kaart die hierbij helpt. Door grote hoeveelheden mobiliteitsdata te visualiseren in een kaart worden efficiënte verkeersroutes inzichtelijk, kunnen routeplannen eenvoudig worden opgesteld en wordt verkeer direct veiliger en duurzamer.

Samen maken we ons verkeer veilig

Naast de enorme hoeveelheid mobiliteitsdata uit open bronnen ontsluit de Mobiliteitskaart ook realtime verkeersinformatie. Samenwerking is hiervoor de sleutel. Doordat u als wegbeheerder input levert over ongelukken, blokkades en andere zaken op de weg, kunnen wij de Mobiliteitskaart up-to-date houden en u helpen met het waarborgen van de veiligheid in het verkeer. U kunt eenvoudig verkeersinformatie met ons delen door u aan te melden op ons Matrixian Platform. 

De Mobiliteitskaart

Aan de slag met verkeersveiligheid

Met de Mobiliteitskaart staat u er nooit alleen voor. Het Matrixian Platform heeft een groep gebruikers opgebouwd die elk een steentje bijdragen om de verkeersveiligheid, -doorstroom en wegcapaciteit te optimaliseren. Doe ook mee! Want alleen samen kunnen we veilig naar het verkeer van de toekomst.

 

Wegbeheerders

Bent u wegbeheerder en wilt u deelnemen? Meld u dan nu aan voor ons platform.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.